عدالت برای ایران: اتحادیه اروپا طی تصمیم مورخ ۱۸ مهر ۱۳۹۰ (۱۰ اکتبر ۲۰۱۱)، سی و دو مقام ایرانی را به دلیل نقشی که در نقض گسترده و شدید شهروندان ایرانی داشته اند، از ورود به کشورهای این اتحادیه محروم کرد. کلیه دارایی های این مقامات که اسامی، سمت و دلایل تحریمشان در ادامه آمده است نیز در اروپا توقیف خواهد شد.

۱- عباس زاده مشکینی، محمود

مدیر سیاسی وزارت کشور طبق ماده ۱۰ کمیته قوانین در مورد فعالیت های اعضای گروه های سیاسی او مسئول صدور مجوز برای تظاهرات و سایر گردهمایی های عمومی و همایش های احزاب رسمی کشور می باشد. در سال ۲۰۱۰ او فعالیت های دو حزب از احزاب سیاسی طرفداری آقای میر حسین موسوی مانند جبهه مشارکت ایران اسلامی و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی را به تعلیق در آورد. از سال ۲۰۰۹ تا کنون او به طور مداوم هر گونه تجمع غیر حکومتی را ممنوع کرده است. علاوه بر این او هر گونه صدور مجوز قانونی را برای اعتراضات را منع کرده است و مسئولین بازداشت های معترضین  آرام و افراد شرکت کننده تجمعات علیه نقض حقوق آزادی می باشد. در سال ۲۰۰۹ او مجوز برگزاری مراسم سالگرد کشته شدگان اعتراضات انتخابات ریاست جمهوری را صادر نکرد.

۲- اکبر شاهی، علیرضا

رئیس پلیس تهران، نیروهای پلیس او مسئول استفاده از نیروهای خارج از چهارچوب قضایی عملیات های بازداشت و دستگیری معترضین می باشد. طبق گزارش دیده بان حقوق بشرHRW)) این افراد در سرکوبی اعتراضات انتخابات ریاست جمهوری بسیار فعال بودند. پلیس تهران مسئول یورش به خوابگاه دانشگاه تهران در ژوئن ۲۰۰۹ بود که بر اساس کمیسیون مجلس ایران بیش از ۱۰۰ دانشجو توسط پلیس تهران صدمه دیدند.

۳-  آخریان، حسن

مسئول حراست از زندان رجایی شهر کرج، چندین نفر از زندانیان سابق این زندان به شکنجه شدن توسط او را تأیید کرده اند. همچنین او مانع از انجام عملیات درمانی بر زندانیان بیمار می شده است. بر اساس گزارش یکی از زندانیان رجایی شهر، نیروهای زندان با اطلاع کامل اخاریان او را مورد ضم و شتم شدید قرار داده بودند. حتی یک مورد از مرگ زندانی بنام محسن بیک وند در زمان ریاست او در زندانی رجایی شهر به ثبت رسیده است.

۴- آوایی، سیدعلیرضا

رئیس دادگستری تهران می باشد که او در این مقام مسئول نقض حقوق بشر، بازداشت غیرقانونی، عدم رعایت حقوق زندانیان و افزایش اعدام ها بوده است.

۵- بانشی، جابر

او در مقام دادستان شیراز مسئول افزایش مجازات اعدام و به دار کشیدن چندین نفر از محکومین به مرگ می باشد. دادستان در قضیه بمب گذاری شیراز در سال ۲۰۰۸ چندین نفر از معترضین نظام را به مرگ محکوم کرد.

۶- فیروز آبادی، سیدحسن

رئیس ستاد نیروهای مسلح ایران عضو شورای عالی امنیت ملی که شامل فرماندهان نظامی بوده و مسئولیت هدایت و نظارت بر شاخه های نظامی کشور شامل نیروهای حفاظت از انقلاب اسلامی و پلیس می باشد. نیروهای تحت امر او متهم به اعمال خشونت و سرکوب بی رحمانه علیه معترضین و مخالفین می باشد.

۷-  گنجی، مصطفی برزگر

او دادستان قم می باشد که مسئول بازداشت های خودسرانه و شکنجه چندین نفر از متخلفین قمی می باشد از مجازات های منحصر به فرد او ایجاد ترس و وحشت در قبرستان می باشد و در افزایش استفاده از مجازات مرگ مشارکت داشته و از ابتدای سال کاربرد زور و خشونت را افزایش داده است.

۸-  حبیبی، محمدرضا

معاون دادستان اصفهان، مشارکت در اختلال در محاکمه متهمان در دادگاه عادلانه مانند محاکمه عبدا… فتحی در ماه می ۲۰۱۱، به طوریکه در حین رسیدگی به اتهام فتحی وضعیت سلامت و روحی و روانی او توسط حبیبی مورد بی توجهی قرار گرفت.

۹- حجازی، محمد

رئیس گروه ثارا… تهران، رئیس سابق نیروهای بسیج گروه ثارا… نقش اساسی در سرکوب های بعد از انتخابات را داشته است. محمد حجازی مسئول نامه نگاری به وزیر بهداشت و درمان در تاریخ ۲۶ ژوئن ۲۰۰۹ بود که خواستار ممنوعیت انتشار اسناد و مدارک پزشکی مصدومین وقایع بعد از انتخابات بود.

۱۰- حیدری، نبی الله

مسئول نیروهای پلیس فرودگاه در واقع مسئول اصلی دستگیری هایی در فرودگاه بین المللی اما خمینی در ژوئن ۲۰۰۹ بود از جمله اقدامات او شناسایی مقصد مسافرین و معترضین ایرانی به خارج از کشور بعد از انتخابات بود.

۱۱- جوانی، یدالله

از مقامات عالی اداری دستگاه قضایی ایران می باشد که خواستار دستگیری آقایان موسوی و کروبی و خاتمی بود. او همیشه از توسل به زور و استفاده از شیوه های بازجویی علیه معترضین انتخابات بود(مانند قضاوت بر حسب اعترافات تلوزیونی) همچنین او از ضرب و شتم غیرقانونی مخالفین توسط افراد معمولی متصل به بسیج و نیروهای امنیتی انتظامی حمایت می کرد.

۱۲-  جزایری، مسعود

معاون رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح، مسئول امور فرهنگی و مشارکت در سرکوبی های بعد از انتخابات او در مصاحبه در روز نامه کیهان هشدار داد که بسیاری از معترضین خارج و داخل ایران شناسایی شده اند و در زمان مقتضی با آنها برخورد خواهد شد. او به طور آشکار مخفی کردن خبرهای خروجی از رسانه های خارجی و مطبوعات معترض بود. او در سال ۲۰۱۰ از دولت خواست تا قوانین مجازاتی علیه ایرانیانی که با منابع رسانه های خارجی همکاری می کنند، تصویب کند.

۱۳- جوکار، محمدصالح

فرمانده بسیج دانش آموزی، او در این مقام در سکوبی دانش آموزان و دانش جویان معترض فعال بود و نقش اساسی در بازداشت های بدون مجوز فعالان و روزنامه نگاران مخالف داشت.

۱۴- کمالیان، بهروز

مسئول نیروها و گروه های حفاظت از انقلاب اسلامی، بخش گروه سایبری با عنوان آشیانه می باشد. آشیانه مرکز تامین امنیت دیجیتال نظام می باشد که برای اولین توسط بهروز کمالیان تاسیس شد. از وظایف این واحد دفع حملات سایبری مخالفین داخلی و خارجی و موسسات اصلاح طلبان و خارجی می باشد. در ۲۱ ماه ژوئن سال ۲۰۰۹ سایت اینترنتی نیروهای دفاعی سایری تصاویر ۲۶ نفر از معترضین را منتشر کرد. این تصاویر در شناسایی افراد شورشی بسیار کاربردی بود.

۱۵- خلیل اللهی، موسی

دادستان تبریز او در پرونده سکینه آشتیانی نقش فعال داشت و مخالف آزادی او بود و طرفدار استفاده از عداب های قبرستانی جهت اصلاح افراد می باشد.

۱۶- محصولی، صادق

وزیر کشور تا آگوست ۲۰۰۹ که بر همه نیروهای پلیس نیروهای امنیتی وزارت کشور نیروهای نظامی لباس شخصی اقتدار داشت. نیروهای تحت امر مسئول حمله به خوابگاه های دانشگاه تهران در ۱۴ ژوئن ۲۰۰۹ و شکنجه دانشجویان در زیرزمین ساختمان وزارت کشور بود. سایر مخالفین دستگیر شده نیز در بازداشگاه کهریزک در شرایط وخیم بازداشت می شدند که توسط نیروهای تحت امر محصولی فعالیت می کردند.

۱۷. ملکی، مجتبی

 دادستان کرمانشاه و مسئول افزایش تعداد اعدام ها، شامل به دار آویختن هفت نفر در یک روز در تاریخ ۱۳ دی ۱۳۸۸ (۳ ژانویه ۲۰۱۰)  در زندان مرکزی کرمانشاه، پیرو حکم قاضی ملکی است. در واقع نامبرده مسئول اصلی افزایش مجازات های مرگ است

۱۸. امیدی، مهرداد

مسئول واحد جرائم رایانه ای پلیس ایران. مسئول اصلی هزاران تحقیق تفحص و صدور کیفر خواست برای اصلاح طلبان و مخالفان سیاسی با استفاده از اینترنت. در واقع مسئول نقض حقوق بشر مانند سرکوبی  افرادی که در دفاع از حقوق قانونی خود مانند آزادی بیان به فعالیت می کردند.

۱۹. سالار کیا، محمود

معاون دادستان کل تهران در امور زندانها. مسئول مستقیم بسیاری از دستگیریهای افراد بی گناه  وفعالان سیاسی، شرکت کنندگان در تجمعات آرام. طبق گزارش دیده بان های حقوقی بشر بسیار از دستگیری ها و بازداشت ها این افراد که زیر نظراو انجام شده است بدون اطلاع وکیل یا خانواده ها، مشخص نبودن طول بازداشت و شرایط مبهم انجام شده است.

۲۰. سوری، حجت الله

رئیس زندان اوین، مسئول مستقیم نقض حقوق بشر مانند: ضرب و شتم، آزارهای روحی و جنسی در زندان اوین می باشد طبق منابع اطلاعاتی مختلف شکنجه از شیوه های معمولی در زندان اوین می باشد. در بند ۲۰۹، بسیاری از فعالان سیاسی و مخالفان حکومتی زندانی هستند.

۲۱. طلا، حسین

رئیس شرکت دخانیات ایران معاون فرماندار استان تهران تا دسامبر ۲۰۱۰، مسئول مداخله پلیس در سرکوبی معترضین، بخاطر داشتن عملکرد خوب در سرکوبی های معترضین بعد از انتخابات پاداشی هم دریافت کرد.

۲۲. تمدن، مرتضی

فرماندار استان تهران، مسئول شورای تامین امنیت عمومی تهران، مسئول مستقیم دستگیری ها و سرکوب معترضین سیاسی، مسئول اصلی در دادن هشدار ومستاصل کردن کروبی و موسوی.

۲۳. ذبحی، حسین

معاون دادستان کل کشور، مسئول محاکمه قضایی چندین نفر از معترضین بعد از انتخابات ریاست جمهوری

۲۴. بهرامی، محمد کاظم

رییس دادگاه نیروهای مسلح ایران، مشارکت در سرکوبی معترضین انتخابات به صورت تجمعات آرام.

۲۵. حاج محمدی، عزیز

قاضی رسمی دادگاه های مستقر در اوین قضاوت شعبه ۷۱ دادگاه جنایی استان تهران او محاکمه چندین نفر از معترضین را بر عهده داشت بخصوص محاکمه عبدالرضا قنبری، معلمی که به جرم فعالیت سیاسی دستگیر و به مرگ محکوم شد. دادگاه اوین اخیرا در داخل زندان اوین تاسیس شده است که در واقع به پیشنهاد جعفری دولت آبادی در مارس ۲۰۱۰ تاسیس شد. در این زندان با بسیاری از متهمان بدرفتاری شده و از آنها به زور اعتراف گرفته می شود.

۲۶. باقری، محمد باقر

معاون رییس دستگاه فضایی استان خراسان جنوبی، مسئول پیشگیری از جرائم، زیر نظر نامبرده اعدام برای جرائم سنگین بین سال ۲۱۰ و ۲۰۱۱ انجام می شد طبق گزارشات واصله در حدود ۱۰۰ مورد اعدام در همان دوره زمانی زیر نظر او در خراسان جنوبی صورت گرفته است که بدون اطلاع وکل ها و خانواده های آنها می باشد.

۲۷. بختیاری، سید مرتضی

وزیر دادگستری فرماندار سابق اصفهان، مدیر سازمان و ادارت زندان ها، او در مقاوم وزیر دادگستری نقش اصلی در تهدید ارعاب ایرانیان خارج از کشور داشت چرا که او اعلام می کرد دادگاه خاصی برای رسیدگی به جرائم ایرانیان خارج از کشور ایجاد خواهد شد، با همکاری دادستان تهران چندین شبعه از دادگاه های دادگستری برای رسیدگی به جرائم امور ایرانیان فراری و مقیم خارج از کشور تعیین شد.

۲۸. حسینی، محمد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از دسامبر ۲۰۰۹ عضو گروه حفاظت از انقلاب اسلامی مشارکت در دستگیری و سرکوبی روزنامه نگاران مخالف.

۲۹. مصلحی، حیدر

وزیر اطلاعات، در زمان او وزارت اطلاعات به طور مداوم و گسترده از ابزارهای آزار و اذیت و شکنجه، بازداشت های خودسرانه علیه مخالفین و معترضین، استفاده کرد. وزارت اطلاعات مسئول ادرای بند ۲۰۹ زندان اوین را بر عهده دارد که بسیاری از معترضین و مخالفین حکومتی در آن زندانی هستند. بازپرس های از وزارت اطلاعات برای این بند تعیین شده بود. وظیفه شکنجه رساندن آسیب های روحی و جنسی به زندانیان را بر عهده داشتند. به عنوان وزیر اطلاعات مسئول خشونت ها و سو استفاده های مطرح می باشد.