یک هفته مانده به رای گیری برای اخراج جمهوری اسلامی از کمیسیون مقام زن سازمان ملل، عدالت برای ایران از کشورهای عضو شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل خواست تا در سمت درست تاریخ بایستند و به این قطعنامه رای مثبت بدهند.

در چهارمین بسته توصیه‌های هفتگی‌ عدالت برای ایران به رهبران و سیاستمداران کشورهای غربی، از استقبال رسانه‌ها از ادعای «تعطیلی» گشت ارشاد از سوی دادستان کل کشور به شدت انتقاد شده و آمده است: «اگرچه گمانه‌زنی‌های اولیه از رای مثبت اکثریت به قطعنامه اخراج جمهوری اسلامی از کمیسیون مقام زن سازمان ملل حکایت داشت، اکنون نگرانی‌های جدی از تاثیر پوشش عجولانه و نادرست رسانه‌ها از تعطیلی گشت ارشاد بر آرا وجود دارد.»

عدالت برای ایران در ادامه بر این‌که هدف خیزش سراسری مردم ایران سرنگونی جمهوری اسلامی و نه تعطیلی گشت ارشاد است، تاکید کرده است. کشتار بیش از ۴۰۰ تن به دلیل استفاده از حق آزادی بیان و تجمعات، بازداشت و شکنجه هزاران معترض شامل کودکان و مصونیت مطلق آمران و عاملان این جنایات، از دیگر مواردی است که در این بسته به آنها اشاره شده است.

عدالت برای ایران همچنین یادآور شده که قوانین حجاب اجباری، فقط بخشی از فهرست طولانی قوانین و سیاست‌های تبعیض‌آمیز جنسیتی در ایران است.

کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد ۴۵ عضو دارد و با هدف ترویج برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان هر سال تشکیل جلسه می‌دهد.

قطعنامه اخراج جمهوری اسلامی از کمیسیون مقام زن توسط آمریکا پیشنهاد شده و قرارست در روز ۲۳ آذر به رای گذاشته شود.

همگام با خیزش سراسری علیه جمهوری اسلامی و سرکوب خونین معترضان، عدالت برای ایران با هدف افزایش حمایت عملی و موثر کشورهای غربی از مردم ایران، هر هفته توصیه‌های خود را به مقامات کشورهای غربی ارسال می‌کند.

متن توصیه‌های هفتگی‌ عدالت برای ایران به رهبران و سیاستمداران غربی به انگلیسی را در اینجا بخوانید.