رادیوی بیبیسی بین المللی به تازگی با آیت الله تناسلی مصاحبه کرده است. در این برنامه می شنویم: “با ادمین این صفحه که ۷هزار دنبالکننده در توییتر و بیش از ۲ هزار دوستدار در فیس بوک دارد مصاحبه کرده ایم.این تعداد دنبالکننده ممکن است زیاد نباشد اما اگر به محتوای مطالب آیت الله تناسلی توجه کنیم و ترس حاکم بر فضای مجازی، از فعالیت و طرفداری از اینگونه محتوا به دلیل خطرات موجود را نیز در نظر بگیریم، رقم قابل توجهی میشود.” برای حفظ امنیت گرداننده این صفحه و فاش نشدن هویت وی، شخص دیگری به جای او در این برنامه رادیویی صحبت میکند و جوابهای او را برای مجری می خواند.
آیت الله تناسلی در این مصاحبه علت خلق این شخصیت را دوران سربازی اش می داند. وی توضیح می دهد: “در دوران سربازی، روحانیون مرتب برای سربازان سخنرانی می کنند و سعی دارند آنها را شست وشوی مغزی دهند. این مسئله انقدر مضحک بود که شروع به دست انداختن آنها کردم. کم کم افراد پیش من می آمدند و از من میخواستند تا برایشان نطق کنم و این شخصیت خیالی بهتدریج شکل گرفت و محبوب شد. وی در رابطه با عکس آواتارش که روحانیی با یک چشم را نشان میدهد. میگوید این عکس یک آیت الله واقعی مربوط به انقلاب مشروطه است. علت وجود یک چشم نشان دهنده این است که این روحانی مسائل را فقط از نقطه نظر خودش می بیند.”
بعضی از سخنان آیت الله تناسلی:
-کاری که امروز داعش کرد را ۳۷ سال پیش ما با ۴۰۰ نفر از هموطنانمان کردیم و انداختیم گردن ساواک بعد هم طبق معمول مردم فراموش کردند. #سینما_رکس
– سکوت بره ها نام فیلمی است که درباره مردم ایران ساخته شده است.
بعد از انتشار این مصاحبه آیتالله تناسلی در پستی که در صفحه خود خطاب به خوانندگان مطالباش منتشر کرد، هدف از ایجاد این صفحه را بازگو کردن حرف هایی دانست که فکر می کند حرف دل بسیاری از مردم است. او با نام بردن از سهیل عربی فعال فیسبوکی که هم اکنون در معرض خطر اعدام قرار دارد. بیان کرد که هیچ فردی حق ندارد انسان ها را به دلیل بیان عقایدشان در دنیای مجازی اذیت آزار دهد و یا مورد پیگرد قانونی قرار دهد.
اعتراض و مبارزه با عاملین نقض حقوق بشر روشهای گوناگونی دارد. هر فرد، با توجه به توانایی های خود می تواند با بی عدالتی مبارزه کند. گرداننده صفحه فیس بوک و توییتر “آیت الله تناسلی” یکی از این افراد است. هجونویسی گمنام، که بیش از دو سال است که با ایجاد شخصیتی به نام آیت الله تناسلی، از طریق طنزنویسی و هجونویسی سعی می کند با نظامی مبارزه کند که حتی در فضای مجازی اجازه آزادی بیان را به مخالفانش نمیدهد. او با متنهایش سیاستهای دینی روحانیون ایرانی را زیر سوال میبرد.
با وجود سخت گیری های فراوان دولت بر فعالان دنیای مجازی و دستگیری آنها، کاربران زیادی با اسامی و آواتارهای غیرواقعی و واقعی، با پذیرفتن خطر دستگیری و شکنجه سعی می کنند به فعالیت و مبارزه برای رسیدن به آزادی و حقوق بشر ادامه دهند. شنیده شدن صدای این افراد و فریاد حق خواهی آنان، توسط سازمان های بین المللی و دولت های جهان، می تواند مانع از تکرار فاجعه ای مانند کشتارهای دهه شصت شود. نظر شما چیست؟
مصاحبه آیت الله تناسلی با رادیو بی بی سی
متن مصاحبه آیت الله تناسلی با رادیو بی بی سی بین المللی
پست ایت الله تناسلی در رابطه با مصاحبه اش با رادیو بی بی سی
موارد نقض حقوق بشر پرونده سهیل عربی
هشدار عدالت برای ایران مبنی بر امکان اجرای حکم اعدام سهیل عربی