۳۱ فروردین ۱۳۹۸: شرکت گوگل دسترسی دو شبکه انگلیسی زبان پرس تی‌وی و اسپانیایی زبان هیسپان تی‌وی، از شبکه‌های برون مرزی صدا و سیمای جمهوری اسلامی را به حساب‌های کاربری این شبکه‌ها در جی‌میل و یوتیوب مسدود کرد. بر اساس گزارش پرس تی‌وی، گوگل دلیل مسدود شدن حساب‌های این دو شبکه را «نقض سیاست‌های» خود اعلام کرده است.

شبکه تلویزیونی پرس تی‌وی در سال‌های گذشته موارد متعددی از اعترافات تحت شکنجه و فشار زندانیان را پخش کرده است. عدالت برای ایران در اردیبهشت ماه ۱۳۹۱ طی چندین گزارش تحقیقی از جمله گزارش «کات! پخش پرس تی وی باید متوقف شود»، که برپایه مصاحبه با زندانیان سیاسی سابق و خانواده‌های آنان و گردآوری اسناد و شواهد متعدد از برنامه های پخش شده از پرس‌تی‌وی نوشته شده بود، خواستار توقف پخش برنامه‌های این شبکه از طریق شرکت‌های بین المللی ماهواره‌ای و همچنین قراردادن نام مسئولان این شبکه در فهرست مجازات‌های بین‌المللی حقوق بشری به دلیل نقض حقوق بشر زندانیان سیاسی، به ویژه زندانیان اقلیت‌های اتنیکی شده بود.

سرانجام در فروردین ۱۳۹۲، شورای اتحادیه اروپا، محمد سرافراز، معاون وقت برون مرزی صدا و سیما و حمیدرضا عمادی، مدیراتاق خبر شبکه ۲۴ ساعته انگلیسی زبان پرس تی وی در آن زمان را به عنوان ناقض حقوق بشر، از ورود به کشورهای اتحادیه اروپا ممنوع و دارایی‌های آن‌ها را توقیف کرد.

در پی شکایت این دو مقام ایرانی به دادگاه عدالت اروپا از تصمیم یادشده، عدالت برای ایران درخواست ورود به پرونده را به عنوان شخص ثالث تسلیم دادگاه کرد که دادگاه در تصمیمی جداگانه، به دلیل اینکه گزارش‌های عدالت برای ایران یکی از مهم‌ترین دلایل تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم سرافراز و عمادی بوده، این درخواست را قبول کرد. در دادگاه رسیدگی به این شکایت که روز۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ (۵ می ۲۰۱۵) در لوکزامبورگ برگزار شد، مدیران عدالت برای ایران نیز به همراه راینهارد مارکس،‌ وکیل عدالت برای ایران به عنوان شخص ثالث حضور داشتند و به سئوالات هیات قضات درباره جزییات پخش اعترافات اجباری زندانیان سیاسی از پرس‌تی‌وی پاسخ دادند. در نهایت این دادگاه تایید کرد که تصمیم اتحادیه اروپا برای اعمال مجازات‌های حقوق بشری علیه مسئولان پرس‌تی‌وی مطابق قوانین بوده است و این دو نفر همچنان مشمول ممنوع الورودی به کشورهای اروپایی و سایر ضوابط محدود کننده هستند.