allahkaram inside

نام و نام خانوادگی:

حسین الله‌کرم

زندگینامه:

حسین الله‌کرم متولد ۱۳۳۵ در تهران است.

مسئولیت‌ها:

موسس انصار حزب‌الله در سال ۱۳۷۰

-سرهنگ سپاه پاسداران

-رییس شورای هماهنگی حزب‌الله

وابسته نظامی سفارت جمهوری اسلامی در کشور کرواسی از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹

نامزد انتخابات دوره پنجم شورای شهر در سال ۱۳۹۶

موارد نقض حقوق بشر:

حسین الله‌کرم به عنوان مسئول گروه انصار حزب‌الله در طول دو دهه گذشته مسئول اغلب حملات فیزیکی و خشونت‌آمیز به تجمعات مسالمت‌آمیز نیروهای منتقد نظام حاکم و شهروندان و معترضان است.

سرکوب دانشجویان کوی دانشگاه تهران در سال ۱۳۷۸  

حسین الله‌اکرم به عنوان یکی از فرماندهان سپاه و رهبر گروه انصار حزب‌الله از عاملان اصلی حمله به کوی دانشگاه و کشتار، ضرب‌و‌شتم و  تخریب اموال دانشجویان در ۱۸ تیر ۱۳۷۸ است. در ۱۸ تیر ماموران نیروهای انتظامی و افراد موسوم به لباس شخصی برای متفرق کردن دانشجویان به اطراف خوابگاه آمده بودند. کمی که از نیمه‌شب گذشت، در حالی که شماری از دانشجویان در خواب بودند، نیروهای لباس شخصی به کوی حمله کردند، در اتاق‌ها و شیشه‌ها را شکستند و به ضرب‌و‌شتم دانشجویان و تخریب اموال آنها پرداختند. در حادثه کوی دانشگاه فردی به نام عزت‌الله ابراهیم‌نژاد کشته شد، تعداد زیادی از دانشجویان ضرب‌وشتم و دستگیر شدند، دست و پای تعدادی از دانشجویان شکسته شد و چشم یک دانشجوی پزشکی بر اثر اصابت گلوله تخلیه شد.  در بیانیه شورای امنیت ملی به نقش انصار حزب‌الله در حادثه کوی دانشگاه اشاره شده بود.

حسین الله‌اکرم در ۸ خرداد ۱۳۸۹ حضور افراد انصار حزب‌الله در حادثه کوی دانشگاه را تکذیب کرد و حضور آنها را صرفاً در اعتراض خیابانی پس از حادثه عنوان کرد و در این باره گفت : «اساساً جریان‌های حزب‌اللهی زمانی به صحنه‌های سیاسی اجتماعی کشیده می‌شوند که رقابت یا درگیری سیاسی میان گروه‌های داخلی به همسویی یکی از این گروه‌ها با دشمن خارجی کشیده شده باشد. از آنجا که در کوی دانشگاه تهران این نوع از تنازع سیاسی میان گروه‌های داخلی توسط گروه‌های فشار هر یک از طرفین بود نیروهای حزب‌اللهی در آن شرکت نکردند. البته تداوم آن که منازعات به اردوکشی خیابانی تبدیل شد و محلی برای حضور نیروهای ضد انقلاب، سلطنت‌طلب، منافقین و غیره ایجاد شد، نیروهای حزب‌اللهی نیز به صحنه آمدند.»

آتش‌زدن انتشارات «مرغ آمین»

انصار حزب‌الله در سال ۷۴ در برابر انتشارات «مرغ آمین» که در خیابان کریم‌خان بود در اعتراض به انتشار کتابی با عنوان «و خدایان دوشنبه‌ها می‌خندند» تجمع کردند و به گفته برخی اقدام به آتش زدن دفتر این انتشارات کردند. آنها در سال ۷۵ در مقابل سینما قدس تهران علیه فیلم «تحفه هند» اقدام به برگزاری تجمعی کردند که این تجمع به درگیری و شکسته شدن شیشه‌های سینما منجر شد. فیلم بعدی که در سال ۷۶ انصار حزب‌الله به آن اعتراض کردند فیلم «آدم برفی» بود؛ چنانکه اکران این فیلم به دلیل برخی از تجمعات در شهرهای مختلف ایران از جمله تجمع در مقابل سینما قدس اصفهان با مشکل روبرو شد.

محاصره فرودگاه خرم‌آباد

این گروه در سال ۱۳۷۹ ضمن محاصره فرودگاه خرم‌آباد و جلوگیری از حضور عبدالکریم سروش و محسن کدیور در اردوی دفتر تحکیم وحدت به ضرب و شتم آنان پرداختند. در جریان درگیری‌های بعدی در شهر، یک دانشجو کشته شد و دفتر تحکیم دیگر اجازه برگزاری نشست سالانه از وزارت علوم نیافت. با اوج گرفتن تنش میان مجلس ششم و علی خامنه‌ای اعضای این گروه با محاصره فرودگاه مشهد و فرودگاه طبس مانع از حضور و سخنرانی دو نماینده مجلس شدند.

اجرای طرح عفاف و حجاب

حسین الله‌کرم در ۷ آبان ۱۳۸۹ در باره اجرای طرح عفاف و حجاب گفته بود که باید نیروهای اطلاعاتی و انتظامی با پدیده بدحجابی برخورد شدید و قاطع کنند. او در هشدار و تهدیدی گفته بود که با وجود اینکه معتقد هستند که باید از سوی مسئولان برخورد قانونی با این هنجارشکنی در جامعه صورت گیرد اما اگر امر به معروف و نهی از منکر از طرف مردم تعطیل شود و یا مسئولان ساز و کار لازم را برای ظهور و بروز آن به وجود نیاورند ما به زودی شاهد یک حرکت آنارشیستی ( هرج‌ومرج‌طلبی) مجدد از سوی جریان‌های حزب‌اللهی خواهیم بود.

قرار گرفتن در لیست تحریم‌های حقوق بشری اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا در ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ (۱۳ آوریل ۲۰۱۱)، ۳۲ مقام ایرانی از جمله حسین الله‌کرم  را به دلیل نقشی که در نقض گسترده و شدید حقوق شهروندان ایرانی داشته‌اند از ورود به کشورهای این اتحادیه محروم کرد. کلیه دارایی‌های این مقامات نیز در اروپا توقیف خواهد شد. بر اساس بیانیه اتحادیه اروپا، حسین الله‌کرم به عنوان رئیس انصار حزب‌الله و سرهنگ سپاه پاسداران در چندین مورد در دوره‌های زمانی مختلف در استفاده بیش از حد از خشونت برای سرکوب دانشجویان دست داشته است.

*آخرین به‌روزرسانی: ۸ تیر ۱۳۹۷*